Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

  •  0592- 20 34 99

Wie zijn wij en wat doen wij?

De oprichters van Fundament Finance zijn Peter van de Meeberg en Ronald Bergman.

Peter is sinds 2005 als zelfstandig ondernemer werkzaam in de financiële dienstverlening. Hij heeft een Masterdegree Financial Planning, is Registered Life Planner en staat ingeschreven bij het Regsiter Master Financieel Planners (GMFP). Daarnaast is hij geregistreerd Erfrechtspecialist bij de FES.

Ronald Bergman is sinds 2018 zelfstandig ondernemer. Hiervoor heeft hij ruim 20 jaar bij verschillende banken gewerkt als private banker. Hij is persoonlijk financieel planner en ingeschreven in het Register Financieel Planners (GPFP). Daarnaast is hij geregistreerd Erfrechtspecialist bij de FES.

Ons Logo

Ons logo bestaat uit een gebouw uit de oudheid. Dit gebouw stond op een heuvel zodat de hele omliggende omgeving te overzien was. Dit staat symbool voor onze aanpak. De pilaren staan voor alle adviesgebieden afzonderlijk die wij voor u in kaart brengen, hier kunt u denken aan: Hypotheken, Risicobeheer, Testamentadvies, Vermogensadvies en Financiële Planning. Dit laatste onderdeel geeft u het totaaloverzicht van uw financiële situatie nu én in de toekomst.

Onafhankelijk

Wij zijn een onafhankelijk landelijk werkend financieel en fiscaal adviesbureau. En onafhankelijk wil in dit geval heel duidelijk zeggen dat geen enkele bank of verzekeringmaatschappij ons iets kan verplichten. Met andere woorden, onze opdrachtgevers zijn niet de banken of de verzekeraars, u bent onze opdrachtgever!

Dat betekent dat wij ons, vanuit een 100% onafhankelijkheid, volledig kunnen richten op uw belangen. 

Op deze website willen we u graag duidelijk maken wat u op al die deelgebieden van ons mag verwachten. Wat we kunnen en wie we willen zijn.

 

Een vrijblijvend oriëntatiegesprek? Neem contact met ons op!