Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

  •  0592- 20 34 99

Verzekeren

In principe kan iedereen zich in Nederland nagenoeg overal voor verzekeren. Dit kan bijna op 'iedere hoek van de straat'. Maar niet overal is de kwaliteit van hetzelfde kaliber!

Risicobeheer

Onze aanpak is om eerst naar eens goed te kijken welke verzekeringen u daadwerkelijk nodig heeft. Wij doen dat als volgt:  

  1. De risico's eerst goed in kaart brengen
  2. Uitgebreid kijken welke risico's u zelf zou kunnen dragen
  3. En tenslotte nagaan welke verzekeringsoplossingen er mogelijk zijn voor die risico's die u niet zelf kunt lopen. 

Met onze eigen expertise en met de expertise die aanwezig is bij onze samenwerkingsverbanden kunnen wij u helpen met alle vormen van verzekeringen. Zowel voor Particuliere verzekeringen als voor Zakelijke verzekeringen bent u bij ons aan het jusite adres.

Onze adviseurs zoeken voor u naar de best passende oplossing. Op voorwaarden en zeker ook op prijs. 

Indien u niet tevreden bent over uw huidige intermediair, dan kunnen wij uw polissen doorgaans gemakkelijk overnemen, zonder dat u daarvoor kosten verschuldigd bent.

Indien na het afsluiten van de verzekering uw omstandigheden wijzigen, zullen wij, steeds na uitgebreid overleg met u, uw polissen up-to-date houden. Daarbij is het vanzelfsprekend wel van groot belang, dat u ons van die gewijzigde omstandigheden op de hoogte stelt. Want alleen met voldoende informatie van uw kant kunnen wij u helpen uw risico's inzichtelijk en beheersbaar te houden. 
Het zijn immers uw risico’s die u door ons laat beheren?

Schade?

En is er dan schade? Ook dan staan wij achter en naast u. Vanaf het in kaart brengen van de schade-omvang, de eventuele gevolgschade, het benoemen van experts tot en met de contacten met de betrokken verzekeraars of tegenpartijen. Totdat u krijgt waar u recht op heeft.

Een vrijblijvend oriëntatiegesprek? Neem contact met ons op!