Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

  •  0592- 20 34 99


Een goed advies over sparen en beleggen. Wat mag u daarvan verwachten?

Bij sparen en beleggen gaat het erom vermogen te vormen. Ook in tijden dat het even wat minder gaat op de beurzen! En aangezien dat op tal van manieren kan, kunnen wij u ondersteunen in het maken van de juiste keuzes. 

Wie streeft naar een gezonde vermogensgroei, ziet zich geconfronteerd met tal van verschillende mogelijkheden:

  • Beleggen via beleggingsfondsen, indextrackers, indexfondsen etc.
  • Beleggingsverzekeringen
  • Zelf aandelen kopen
  • De traditionele spaarrekening
  • Het deposito
  • Vastgoed beleggingen

De traditionele spaarrekening

Niettemin is het doel van sparen over het algemeen het vormen van vermogen. En wanneer u geen vast omlijnd spaardoel hebt, maar wel snel over uw spaargeld wilt kunnen beschikken, is de traditionele spaarrekening een uitstekende oplossing.
De inleg is volledig vrij en opname is doorgaans boetevrij.

Iets meer rente?

Bent u bereid bij opname een opnamevergoeding aan de bank te betalen? Dan kunnen veel banken u een iets hogere rente bieden. 

Deposito

Hebt u een bepaald spaardoel voor ogen (een andere auto over 3 jaren), dan kan het acceptabel zijn te kiezen voor een rente die 3 jaar vast staat. Want in dat geval moet uw spaargeld in ieder geval weer beschikbaar komen op het moment, dat u uw spaardoel (de andere auto) bereikt heeft.

Lange termijn

En hebt u eigenlijk geen bepaald spaardoel, maar wilt u zo zorgvuldig mogelijk omgaan met het vermogen dat u al beschikbaar hebt, dan zou u kunnen kiezen voor beleggen. 

Welke keuze?

Het zoeken naar een gezonde vermogensgroei is een kwestie van afwegen van risico’s. Risico’s, fiscus, eigenschappen en doelstellingen. We zullen er graag met u over van gedachten wisselen. Om uw vermogen gericht te laten groeien. Daarbij kan het goed zijn om te weten, dat wij als financieel adviseurs ingangen hebben bij meerdere banken en verzekeraars. En juist dat maakt het kiezen voor de juiste spaarmethode een stuk gemakkelijker.

Wij zijn onafhankelijk en beschikken over alle contacten bij meerdere banken en vermogensbeheerders. Onze eigen huis specialisten hebebn een uitstekende kennis op het gebied van vermogensvorming. Zo hebben wij een vastgoedspecialist in huis en een beleggingsspecialist. 

Een vrijblijvend oriëntatiegesprek? Neem contact met ons op!